Omatuotanto

Laadukkaat asuntokohteemme

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy saneeraa laadukkaita ja yksilöllisiä asuntoja vanhoihin kiinteistöihin, ja rakentaa moderneja ja toimivia uudisrakennuskohteita.


Asunto Oy Malminkartanon Rukkila, Luutnantintie 13, Helsinki, ennakkomarkkinointi on saatu päätökseen, muutama huoneisto on vielä varaamatta. Tilannetta voi tiedustella välittäjältä, Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy.

Kohde valmistuu joulukuussa 2017


Asunto Oy Sinebrychoffinkatu 11, (Punavuori) Helsinki,  ennakkomarkkinointi on saatu päätökseen, kaikki huoneistot on varattu.

Kohteella on lainvoimainen rakennuslupa ja RS-asiat ovat sinettiä vaille valmiit. Pienen viivästyksen takia kohteen aloitus siirtyy muutamilla viikoilla eteenpäin.

Kohde valmistuu keväällä 2018. 

Kohteen myynnistä vastaa Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy


Kuluttajasuojalain mukaisesti asuntoja myyvän rakennusliikeen on verkkosivuillaan ilmoitettava seuraavaa:  "Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi)."