Omatuotanto

Laadukkaat asuntokohteemme

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy saneeraa laadukkaita ja yksilöllisiä asuntoja vanhoihin kiinteistöihin, ja rakentaa moderneja ja toimivia uudisrakennuskohteita.

Asunto Oy Jätkäsaaren Azorit  

Kantakaupungissa meren äärellä - Asunto Oy Jätkäsaaren Azorit - nimisestä yhtiöstä myydään 74 kpl HITAS-asuntoja kooltaan 29 m²-110m². Alueella palvelevat kaupat, kahvilat, kirjasto ja kivijalkamyymälät. Merenrannalla on mukava ulkoilla ja kuntoilla. Jätkäsaaressa on loistavat julkisen ja kevyen liikenteen yhteydet. Ratikalla pääset helposti moneen suuntaan – suosittua Baanaa pitkin pyörällä mihin vaan. Ruoholahden metrolta pääset nopeasti itään ja länteen. Länsiterminaalista olet nopeasti laivalla Tallinnassa. Peruskoulu valmistuu elokuu 2019, ja päiväkodit Jaala, Saukko, Jätkäsaari ja ruotsinkielinen Pärlän ovat jo aloittaneet toimintansa. Alueelle tuleva Hyväntoivonpuisto on yhtä leveä kuin Esplanadin puisto ja n. 1 km pitkä. Puisto toteutetaan vaiheittain. Puiston eteläkärkeen juuri tämän talon lähelle, on tulossa uimapaikka ja lähiliikuntalaitteita. Supercell muuttaa Jätkäsaareen 2020 - muuta sinäkin.

Arvioitu valmistuminen kevät/2021.

Hoitovastikearvio on 6,17€/m2. (sisältää tontin vuokravastikkeen 3,27€/m2). Rahoitusvastike määräytyy lainaosuuden määrän/ehtojen mukaan.

Kivijalassa on yhtiön liiketiloja, joiden vuokratulot tulee yhtiölle.

ARVONTA ON SUORITETTU JA VIIDELLE ENSIMMÄISELLE ILMOITETTU.

Arvonnan ulkopuolelle jääneet asunnot tulevat myyntiin alkusyksyn aikana.

Seuraa Kiinteistömaailma Oulunkylän sivustoa http://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-azorit

Lisätietoa Hitas-asunnoista https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen/hitas/hitas-uudiskohteet/


Asunto Oy Sinebrychoffinkatu 11, (Punavuori) Helsinki,  

Pari työtilaa vielä myynnissä

Kohde valmistunut syyskuussa 2018. 


Asunto Oy Espoon Kalliolähde, Kalliolähteentie 5, Espoo     

Kohteen myynnistä vastaa Kiinteistömaailma Espoon Kodit Oy LKV

Kohde valmistuu syksyllä 2020


Kuluttajasuojalain mukaisesti asuntoja myyvän rakennusliikeen on verkkosivuillaan ilmoitettava seuraavaa:  "Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi)."