Korjausrakentamista 30 vuoden kokemuksella

Tarjoamme korjausrakentamisen palveluitamme yrityksille, julkisyhteisöille, sijoitusyhtiöille ja asuntoyhtiöille.

Saneeraamme ammattitaidolla asuin- ja liikerakennukset, sairaalat, koulut sekä muut yksityiset ja julkiset kiinteistöt. Olemme saneeranneet useita kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita.

Asunto- ja toimitilarakentaminen

Olemme toteuttaneen useita asuinrakennuskohteita pääkaupunkiseudulla mm. Kalasatamaan ja Jätkäsaareen. Tarjoamme asuin- ja toimitilojen rakentamisen palveluitamme yrityksille ja julkisyhteisöille.

Kiinteistökehitys

Olemme kiinnostuneita vanhoista liikekiinteistöistä, joiden käyttötarkoitus on kenties mahdollista muuttaa esim. asunnoiksi.

Huolellinen laadunhallinta takaa erinomaisen työjäljen

Teemme projektin alussa tarkat ennakkosuunnitelmat ja tarkastamme lopputuloksen huolellisesti. Valvomme työn laatua koko hankkeen ajan systemaattisella laadunvarmistuksella. Kokeneet mestarit huolehtivat, että aikataulut pitävät ja yhteistyö kaikkien osapuolien välillä sujuu kitkattomasti.

Noudatamme kaikissa toiminnoissamme myös tarkasti voimassaolevia lakeja ja asetuksia. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota työmaa-alueen ulkoiseen ja sisäiseen siisteyteen.

Ympäristövastuullisuus ja työturvallisuus aina etusijalla

Jokaiselle työmaalle tehdään yksilöllinen ympäristösuunnitelma. Sen perusteella suunnittelemme kaikki työmenetelmät niin, että ne kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Nolla tapaturmaa -ajattelu on toimintamme perusedellytyksiä. Kunnia-asianamme on huolehtia, ettei kukaan joudu tapaturman uhriksi – oli kyseessä sitten oma tai aliurakoitsijoiden väki.